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Kleinod kulinarischer Köstlichkeiten

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 wz Ansbach
wz Ansbach.


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Gault Millau 2014

13 points - 1 toque - 3 silverwares

Look to the German version!



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Guide Michelin 2014

Two awards from the world-famous restaurant guide: "Bib Gourmand" for excellent food and additional the "Red grape" for a extremly interesting wine selection



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"Kulinarisches Glanzlicht"

La Corona wurde in den bedeutendsten Restaurant-Führern der Welt wieder mit dem "BIB Gourmand" (Michelin) und 13 Punkten (Gault Millau) ausgezeichnet ... weiter lesen



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Gault Millau 2013

13 points - 1 toque - 3 silverwares

Look to the German version!



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Guide Michelin 2013

Two awards from the world-famous restaurant guide:

"Bib Gourmand" for excellent food and additional the "Red grape" for a extremly interesting wine selection

 

 



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Look to the German version!



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Der Guide Michelin hat La Corona Restaurant & Vinothek in seinem Führer 2012 wieder mit dem BIB GOURMAND und der ROTEN TRAUBE für die hervorragende Weinauswahl ausgezeichnet.

Inhaberin Sigrun Gerg bekennt sich im Interview zur Reginalität in der Küche ... lesen Sie mehr



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Reviewed by ** buzzoffbase.com **

Review of La Corona Restaurant & Vinothek from 25 January 2011

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"La Corona Restaurant and Vinothek proudly claims to be one of the most popular venues in Ansbach, using top quality premium ingredients that can be smelled a mile away as they are being enthusiastically prepared. The relaxed and extremely cultured ambiance creates a great venue for a date or to bring your Stateside visitors for a meal. Amongst the highlights of a comprehensive menu are: the lamb covered in olives, and also candied orange peel served along with carrots plus potatoes au gratin; and the venison ragout with beetroot dumplings. For desert you could try the Crème Brulee and stewed rhubarb, buttermilk and lemon iced-cream. The owners of La Corona Restaurant are passionate about their wines and are more than willing to chat a little about the finest vintages they have on offer from their cellar."



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Look to the German version!



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HOT PICK | LA CORONA

"This delightful restaurant and wine shop is very popular with Ansbach residents and for good reason - its restaurant is proud of using premium ingredients, so fresh and ripe you can smell the flavor a mile off, prepared with passion and served in a relaxed, cultured environment that makes for a great Date Night venue and a wonderful place to bring visitors from the States. Indulge in the venison ragout with beetroot dumplings; the Spring Lamb braised with green olives, onions and candied orange zest with glazed carrots and potatoes au gratin; and be sure to leave room for that Creme Brulee, served with stewed rhubarb and buttermilk lemon ice cream. These people are serious about wine and if you're a budding connoisseur or just a regular wine lover, you'll delight in the opportunity to chat with them and learn a little something while you sample their delicious cellar collection." Read more ...


Besonderes Sortiment an italienischen Weinen

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"Der Feinschmecker" zeichnet das Restaurant & Vinothek La Corona 2009/2010 für sein besonderes Sortiment an italienischen Weinen aus.


Aushängeschild für Ansbach

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Die Weinkarte des La Corona zählt nach Gourmetauszeichnung zu den 50 besten in Deutschland. Sigrun Gerg ist stolz auf die internationale Gourmetauszeichnung.

„Die beste Weinkarte“ des Journals „Der Feinschmecker“: Inhaberin des La Corona, Sigrun Gerg (l.), im Interview mit Geschäfts-und Redaktionsleiterin Martina Horand. .... read on


Die Beste Weinkarte

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"The wine list of restaurant La Corona is one of the 50 best in Germany." (Der Feinschmecker 12/2008)

 


WeinGourmet

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"Das alte Stadtpalais derer von Seckendorff birgt eine Vinothek mit Restaurant, Bar und unter den 1.200 Weinen viele Gewächse bester Herkunft.

Die Kombination von Gastronomie und Weinverkauf – hier ist sie perfekt gelungen.Der freundliche, undaufdringliche Empfang, die ausführliche Beratung und Preise mit Augenmaß schaffen Vertrauen. Besucher sollten die gute Küche des Hauses genießen und zwischendurch die wohlgefüllten Weinregale entlangstreifen." (WeinGourmet 1/2007)